11.7.2020 Kasvattajakurssi, Kangasniemi

Suomen Kaniyhdistys Ry. järjestää kasvattajakurssin. Kurssin hinta on 30€ jäsenille, 50€ ei jäsenille. Vetäjänä toimii Dita Hiillos. Kurssi alkaa klo 12:00. Hinta sisältää kurssimateriaalin sekä pienen tarjoilun kahveineen.

Ilmoittautumiset 5.7.2020 mennessä. Anu Könöselle sähköpostitse. Liitä mukaan kuittikopio.

Kurssin päätteeksi osallistujien on mahdollista saada talliarvostelut muutamille kaneilleen. Kanit arvostelee Dita Hiillos. Arvostelun hinta 11€ /kani (varaa mukaan tasaraha). Jos haluat arvostelun, ilmoita kanit kurssille ilmoittautumisen yhteydessä.

Yleistä tallisarvostelusta:

Huomioithan, että talliarvostelu rinnastetaan rekisteröintiarvosteluun, ts. kanin tulee olla vähintään 6kk ikäinen ja sillä tulee olla tunnistemerkintä vähintään vasemmassa korvassa tai tuontikanin ollessa kyseessä hyväksytty identifiointi. Kanin polveutumispisteet saavat olla alle kymmenen (10) pistettä.

Kurssimaksu:

Kurssimaksu maksetaan SKY:n tilille: POP-pankki FI93 4786 0010 0825 86