Juniorit

Juniorinäytteilleasettaja (Juniori)

Suomen Kaniyhdistys Ry on nostanut juniorinäytteilleasettajan ikärajaa alle 18-vuoteen. Juniorit palkitaan jatkossa näyttelyissä. 1.1.2017 alkaen yhdistys alkaa laskea vuoden juniorin pisteitä sekä palkitsemaan vuoden juniori näytteilleasettajia.

Ohjeita junioreille:

• Juniori on minimissään 6-vuotias, mutta alle 18-vuotias Sky Ry:n jäsen.
  • Juniori ilmoittaa kanit omalla nimellään, jäsennumerollaan sekä ilmoittautumiskaavakkeella näyttelyyn.
  • Juniori noudattaa normaaleja ilmoittautumismaksuja.
  • Juniori ei voi ilmoittaa kanejaan juniorina näyttelyyn perheen muiden jäsenten kanssa samassa ilmoittautumiskaavakkeessa.

Vuoden juniori näytteilleasettaja ulkomuoto- sekä pet-luokka ”VJUN-VJUNPET”

Suomen kaniyhdistys ry alkaa laskea 1.1.2017 lähtien vuoden juniorin pisteitä sekä palkitsemaan vuodenjuniori näytteilleasettajia.

Säännöt vuoden juniori näytteilleasettaja kisaan:

• Juniori on minimissään 6-vuotias, mutta alle 18-vuotias yhdistyksen jäsen.
  • Juniori noudattaa normaaleja ilmoittautumismaksuja.
  • Juniorinäytteilleasettajan on noudettava palkinnot itse tai palkintoa ei jaeta.
  • Ulkomuotoluokissa kisaan osallistuvat vain Suomen kaniyhdistys ry:n jäsenet. Pet-luokissa kisaan voivat osallistua kaikki juniori näytteilleasettajat.
  • Jokaisessa näyttelyssä myös palkitaan paras nuori näytteilleasettaja sekä ulkomuoto- ja pet-luokassa
  • Vuoden aikana kertyneistä ulkomuoto-tai pet-arvosteluista 92 pistettä tai enemmän ovat mukana kilpailussa.
  • Koko vuoden kertyneistä pisteistä lasketaan kokonaispisteet ja palkitaan 3 parasta junioria molemmissa näyttelyluokissa.

Pisteitä kertyy seuraavasti:

92p= 1p