30-vuotisjuhlanäyttely LU-2019, 2-3.2.2019

Tästä voit tulostaa mainoksen jaettavaksi

LU19 flyer
30-vuotista juhlaa vietetään yhdessä 1989 perustettujen Suomen Marsuyhdistyksen ja Suomen Hamsteriyhdistyksen kanssa.

30-vuotisjuhlanäyttely on kaksipäiväinen tapahtuma kaikille näytteilleasettajille. Näyttelyn pystytys tapahtuu perjantaina 1.2.2019. Kanit saavat yöpyä näyttelypaikalla koko viikonlopun ajan.

Tapahtuma on avoinna yleisölle lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-15 välisenä aikana. Tapahtumassa järjestetään sunnuntaina myös PET-tuomarikoulutus  osa II kaikille kokelaille. Kouluttajina Anna Sarén ja Kirsi Ruotsalainen.

30-vuotiasta yhdistystä juhlistetaan reiluin ja mahtavin palkinnoin. Palkintojenjako huipentuu sunnuntaina runsaaseen palkintopöytään. Kaikkien Suomen Kaniyhdistyksen näytteilleasettajien kesken arvotaan LU-2019 kuljetusboxi.

MUKANA MENOSSA:

Tuomarit:

Ulkomuototuomarit: Kjell-Helge Jåtun (NOR), Odd Einar Lundervold (NOR), Bo Paulson (SWE) ja Dita Hiillos

Pet-tuomari: Kirsi Ruotsalainen ja Vilja Varis

(Yhdistys pidättää oikeuden tuomarimuutoksiin)

Luokat

A (aikuiset kanit, yli 6kk)
B (nuoret kanit, 4-7kk)
F (omistajan neljä saman rotuista ja väristä kania)
G (eliittiryhmä, omistajan neljä parhainta kania)
PET (lemmikkikanit, kaikille yli 2kk vanhoille kaneille)

**Tapahtuma on kaikille kaksipäiväinen!**

Ilmoittautumisaika on päättynyt!

Mikäli täytät ilmoittautumiskaavakkeen käsin, kirjoita TIKKUKIRJAIMIN.

Näyttelymaksut

Näyttelymaksut maksetaan SKY ry:n tilille POP-pankki FI93 4786 0010 0825 86 käyttäen kutsussa mainittua viitettä.
Ellei ilmoitettu viite toimi, käytä näyttelymaksun viitteenä numeroa 34568. Liitä kuitti maksusta ilmoittautumiskaavakkeen mukaan.

VIITE:  20190 15

**HUOMIOITHAN POIKKEAVAT ILMOITTAUTUMISMAKSUT!**

Näyttelymaksut Suomen Kaniyhdistys ry:n jäsenille:
(Muistathan täyttää ilmoittautumiskaavakkeeseen jäsennumerosi)

– A ja B -luokat saman omistajan 1. kani 15 € (sisältää luettelon), 2.-5. kani 10 €, 6. jne kani 5 €.
– F ja G -ryhmät 5 €/ ryhmä
– PET – luokka saman omistajan 1. kani 13 € (sisältää luettelon), 2. jne. kani 7 €

Näyttelymaksut EI- Suomen Kaniyhdistys ry:n jäsenille:
– PET – luokka saman omistajan 1. kani 15 € (sisältää luettelon), 2. jne. kani 9 €

HUOM! Pet-luokan kaneilla pitää olla sääntöjen mukaan tunnistemerkintä vasemmassa korvassa.

** HUOM! Ei mahdollisuutta jälki-ilmoittautumiseen pet-luokassa**

Majoitus, ruokailu sekä 30-vuotisiltajuhla

Tietoa LU-2019 näyttelyn majoituksesta, ruokailusta sekä Iltajuhlasta löydät TÄMÄN linkin takaa.

Tiedustelut

Outi Virtanen / p. 040-822 2341 / outivir@gmail.com / ilmoittautumiset

Mikko Korhonen / p. 040-077 6274 / picanttos.mak@suomi24.fi /  yleiset asiat, iltajuhla

Kati Lehti / huopakorvat@gmail.com / palkintopöydän lahjoitukset