LU 27.-28.1.2018 Lempäälä

lU_logo2018

Lauantai 27.1.2018

Tuomarit:

Ulkomuotoluokka: Thormod Saue (N), Poul-Erik Söndergaard – Christensen (DK) sekä Mikko Korhonen ja Marika Koivunen-Anttila (FIN)

Luokat

A (aikuiset kanit, yli 6kk)
B (nuoret kanit, 4-7kk)

Mikäli täytät ilmoittautumiskaavakkeen käsin, kirjoita TIKKUKIRJAIMIN.

Näyttelymaksut

Näyttelymaksut maksetaan SKY ry:n tilille POP-pankki FI93 4786 0010 0825 86 käyttäen kutsussa mainittua viitettä.
Ellei ilmoitettu viite toimi, käytä näyttelymaksun viitteenä numeroa 34568. Liitä kuitti maksusta ilmoittautumiskaavakkeen mukaan.

VIITE: 20181 00

Näyttelymaksut Suomen Kaniyhdistys ry:n jäsenille:
(Muistathan täyttää ilmoittautumiskaavakkeeseen jäsennumerosi)

– A ja B -luokat saman omistajan 1. kani 15 € (sisältää luettelon), 2.-5. kani 10 €, 6. jne kani 5 €.

HUOMIOITHAN POIKKEAVAT ILMOITTAUTUMISHINNAT!

Sunnuntai 28.1.2018

Pet-luokat kaneille ja marsuille, myös marsuille ulkomuotoluokat. Smy:n hyväksymät arvostelut mukana Smy:n pisteidenlaskussa.

Tuomarit:

PET LU kaneille ja marsuille: Heli Kuoppamäki, Kirsi Ruotsalainen ja Anna Saren
Ulkomuotoluokat marsuille: Hanna Haliseva-Habib
REK-luokat kaneille: Mikko Korhonen

SMY:n hyväksymät arvostelut mukana SMY:n pisteiden laskussa.

Luokat

REK (rekisteröintiarvostelu, kanit yli 6 kk)
PET (lemmikkikanit ja lemmikkimarsut, kaikille yli 2kk vanhoille eläimille)
UML (rotumarsuille SMY:n näyttelysääntöjen mukaisesti)

Näyttelymaksut

VIITE: 20181 00

Näyttelymaksut Suomen Kaniyhdistys ry:n ja Suomen Marsuyhdistys ry:n jäsenille:
(Muistathan täyttää ilmoittautumiskaavakkeeseen jäsennumerosi)
– REK – luokka 8 € / kani
– Ulkomuotoluokka marsuille, saman omistajan 1. eläin 10 € (sisältää luettelon), 2. jne. eläin 7 €
– PET – luokka saman omistajan 1. eläin 10 € (sisältää luettelon), 2. jne. eläin 7 €
– Marsujen kasvattaja- ja jalostusluokat 2€/ kpl
– Jälki-ilmoittautuminen PET-luokkaan näyttelypäivän aamuna 13 € / eläin

Näyttelymaksut EI- Suomen Kaniyhdistys ry:n ja Suomen Marsuyhdistys ry:n jäsenille:

– PET – luokka saman omistajan 1. eläin 12 € (sisältää luettelon), 2. jne. eläin 9 €
– Jälki-ilmoittautuminen PET-luokkaan näyttelypäivän aamuna 15 € / eläin

Mikäli täytät ilmoittautumiskaavakkeen käsin, kirjoita TIKKUKIRJAIMIN.

HUOM! Pet-luokan kaneilla pitää olla sääntöjen mukaan tunnistemerkintä vasemmassa korvassa.

Pet-luokkiin jälki-ilmoittautumismahdollisuus näyttelypäivän aamuna.

Ilmoittautumiset 04.01.2018 mennessä:

Ulkomuotoluokat kaneille:

Outi Virtanen
outivir@gmail.com

TAI postitse osoitteeseen:

Äijäläntie 841
41390 ÄIJÄLÄ

Ulkomuotoluokat marsuille:

Jessica Nurmiranta
jessica.nurmiranta@gmail.com

Pet-luokka:

Teemu Lindroos
Ilmoittatumiset sähköpostilla osoitteeseen:
nipsusstarin.kanila@pp2.inet.fi

TAI postitse:

Nuolialantie 23 A 6
33900 TAMPERE

Tiedustelut

Outi Virtanen/  p. 040-822 2341 / outivir@gmail.com/ Kanien UML- ilmoittautumiset ja yleiset asiat
Jessica Nurmiranta/ jessica.nurmiranta@gmail.com/ Marsujen UML-ilmoittauttumiset
Teemu Lindroos / p. 040-184 8308 / nipsusstarin.kanila@pp2.inet.fi / PET- ilmoittautumiset

**************************************************************

Oletko vailla yösijaa LU-viikonlopulle? Osoitteesta www.lempaalankehitys.fi/matkailu/majoitus löydät lähialueen majoituspalvelut.

Osallistuminen LU:n iltaruokailuun

Lauantaina 27.1.2018 näyttelyn jälkeen kokoonnumme kanien ulkomuototuomareiden ja kaikkien halukkaiden kaniharrastajien kesken illanviettoon ruokailun merkeissä ravintola Villihanheen. Ravintola sijaitsee noin 300 metrin päässä näyttelypaikasta, osoitteessa Tampereentie 6. Olet tervetullut sellaisena kuin olet – ei erillistä pukeutumiskoodia. Tilaisuus on omakustanteinen ja ravintolaan sekä sen ruokavalikoimaan pääset tutustumaan etukäteen osoitteessa www.ravintolavillihanhi.fi

Ilmoittaudu mukaan ruokailuun 17.1.2018 mennessä Mikko Korhoselle osoitteeseen: picanttos.mak@suomi24.fi

Tarkemmat tiedot aikatauluineen toimitetaan mukaan ilmoittautuneille näyttelyn vahvistuskirjeiden yhteydessä.

Näyttelypaikka

Lempäälän Manttaalitalo