Tortinmäki 8.6.2019

Suomen kaniyhdistys ry:n kesänäyttely

Tortinmäen tanssilavalla 8.6.2019!

Pitkästä aikaa näyttely parhaaseen poikassesonkiin!

Tuo näytille hienoimmat poikasesi ja alkuvuonna syntyneet nuoret! D- ja M-luokat arvostellaan ensimmäisinä ja näytteilleasettaja saa halutessaan poistua arvostelun jälkeen (mahdollisia palkintoja ei postiteta). Ilmoita näyttelyilmojen vastaanottajalle, jos tarvitset poikueryhmälle häkkipaikan (1/ryhmä). Muuten poikaset ovat näytteilleasettajan kuljetuslaatikossa.

Hyvä tilaisuus ostaa ja myydä kaneja!

Näyttelyn aikana kanien myynti on mahdollista yhdistyksen myyntikonttorin kautta hintaan 3,-/kani. Tuo myytävän kanin sukutaulu aamulla ennen arvostelun alkua myyntikonttoriin, saat ”myytävänä”-lapun kanin häkkiin/ kuljetuslaatikkoon  kiinnitettäväksi. Ostajat voivat tutustua myyntikonttorissa kanien sukutauluihin ja maksaa kanin sinne. Iltapäivällä myytyjen kanien hinta tilitetään myyjälle kuitin kera. Myyntiin voi ilmoittaa myös kaneja, jotka eivät osallistu näyttelyyn. Häkkipaikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä. Lisätietoja näyttelyn vastuuhenkilöiltä.

Runsaasti ohjelmaa kaiken ikäisille!

Näyttelypaikalla on kahvio, myynnissä on myös Pohjoismaisia Kanistandardeja hintaan 65,-

Arvomme kaikkien näytteilleasettajien kesken kesäisiä palkintoja luettelonumeroiden mukaan, eli tämä on näytteilleasettajalle täysin maksutonta!

Paikalla on klo 12.00 alkaen ammattikuvaaja. Kuvauta oma kanisi, hinta 10,-/1 kuva tai 20,-/3 kuvaa.

Yleisölle on tarjolla viihdykettä paijauspupujen, pehmolelu-arpajaisten ja Pehmopupu-kilpailun muodossa.

Tuomarit:

Ulkomuototuomari: Marika Koivunen-Anttila ja Mikko Korhonen

Pet-tuomari: Patrick Parviainen

Luokat

A (aikuiset kanit, yli 6kk)
B (nuoret kanit, 4-7kk)
D (jälkeläisarvostelu, emä yhdessä 6-8 viikkoisine poikasineen)
F (omistajan neljä saman rotuista ja väristä kania)
G (eliittiryhmä, omistajan neljä parhainta kania)
M (poikueryhmä, 3-5 kpl 8-14- viikkoisia saman poikueen poikasia ryhmänä)
PET (lemmikkikanit, kaikille yli 2kk vanhoille kaneille)

Ilmoittautumiset 27.5.2018 mennessä:

Ulkomuotoluokat:

Marissa Salonen
Kyläsaarentie 109
28760 Pori

tai sähköpostitse:

marissa.salonen@gmail.com

Pet-luokka:

Amanda Nygård

sähköpostitse:

amanda.nygard@outlook.com

Mikäli täytät ilmoittautumiskaavakkeen käsin, kirjoita TIKKUKIRJAIMIN.

Näyttelymaksut

Näyttelymaksut maksetaan SKY ry:n tilille POP-pankki FI93 4786 0010 0825 86 käyttäen kutsussa mainittua viitettä.
Ellei ilmoitettu viite toimi, käytä näyttelymaksun viitteenä numeroa 34568. Liitä kuitti maksusta ilmoittautumiskaavakkeen mukaan.

VIITE: 20190 57

Näyttelymaksut Suomen Kaniyhdistys ry:n jäsenille:
(Muistathan täyttää ilmoittautumiskaavakkeeseen jäsennumerosi)

– A ja B -luokat saman omistajan 1. kani 13 € (sisältää luettelon), 2.-5. kani 10 €, 6. jne kani 5 €.
– D ja M -luokat 5 € / luokka
– F ja G -ryhmät 5 € / luokka

Pet-luokka:

– PET – luokka saman omistajan 1. kani 10 € (sisältää luettelon), 2. jne. kani 7 €
– Jälki-ilmoittautuminen PET-luokkaan näyttelypäivän aamuna 13 € / kani

Näyttelymaksut EI- Suomen Kaniyhdistys ry:n jäsenille:

– PET – luokka saman omistajan 1. kani 12 € (sisältää luettelon), 2. jne. kani 9 €
– Jälki-ilmoittautuminen PET-luokkaan näyttelypäivän aamuna 15 € / kani

HUOM! Pet-luokan kaneilla pitää olla sääntöjen mukaan tunnistemerkintä vasemmassa korvassa.

Tiedustelut

Terhi Järvinen/ p. 040 5895 415 / taalasmaaa@gmail.com / Yleiset asiat
Marissa Salonen / p. 040 5464 419 / marissa.salonen@gmail.com / UML- ilmoittautumiset
Amanda Nygård / p. 044 3642 142 / amanda.nygard@outlook.com / PET-ilmoittautumiset