Jäsenasiaa

LIITY JÄSENEKSI

Jäsenmaksut vuonna 2017 ovat:

• 22 euroa vuosi- ja nuorisojäseneltä
  • 10 euroa perhejäseneltä (perheen toinen jäsen, jos yksi on jo jäsen)
  • 35 euroa yhteisöjäseneltä (esimerkiksi toinen yhdistys)
  • 25 euroa ulkomailla asuvalta jäseneltä
  • 220 euroa ainaisjäseneltä (ainaisjäsenyys on anottava ensin hallitukselta)

Yhdistyksen jäsenyys on aina vuoden mittainen, joka lasketaan lehtien määrällä. Jokainen jäsenmaksun maksanut saa neljä lehteä, riippumatta siitä onko liittynyt kalenterivuoden alussa vai lopussa. Esimerkiksi syksyllä jäsenmaksunsa maksanut voi saada ensimmäisenä lehtenä kolmosnumeron ja sen lisäksi kuluvan vuoden nelosen, seuraavan vuoden ykkösen ja kakkosen. Jäsenetuihin kuuluu mm. oikeus ilmoittaa ulkomuotoluokkiin näyttelyihin kaneja.Jäsenhakemuksien käsittelyaika on 1-2 kk ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Yhdistyksen pankkiyhteys:
POP-pankki
IBAN: FI93 4786 0010 0825 86
BIC: POPFFI22
Muista merkitä viestiosaan selvästi:
OMA NIMESI, TARKKA OSOITTEESI, SYNTYMÄVUOTESI, SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI sekä teksti: UUSI JÄSEN.
Jos haluat nopeuttaa jäseneksi liittymistä, voit lähettää maksukuitin (tai kopion) jäsenrekisteriin osoitteeseen:
Kati Lehti / huopakorvat@gmail.com